Månadens mönster & framtidstro

Många framtidsplaner för Organic Knitters ligger just nu i jorden och gror. Några stycken har redan kikat upp och fått knoppar som är på väg att blomma.

Så som samarbetet med Nicolina från Docksjö design. Nicolina har designat den fina Vide-serien. Två av mönstren, Vide Mitts och Vide Hat, har fått nytt liv och anpassats efter Cheeky Merino Joy. Jag är så otroligt glad över det här samarbetet, Nicolinas design är fantastiskt tilltalande och det blir inte sämre av att hon dekorerar mönstren med vackra foton och illustrationer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vide Mitts har jag utsett till månadens mönster nu i maj. Det perfekta restgarnsprojektet som trots att värmen just nu är påtaglig kommer de till användning kyliga mornar. Jag valde att sticka mönstret från Vide Hat på mina halvvantar som är stickade i färgen Moss. Det blev så himla fint. För dig som saknar rester att sticka i så har jag satt ihop ett garnpaket som finns att köpa här. Där ingår även mönstret till den fina mössan som ju går utmärkt att spara till hösten.

Från och med 1 maj ägnar jag mer av min tid åt blogg och Instagram. Och lite mindre tid åt mitt vanliga dagtidsjobb. Det känns så roligt! Den nya hemsidan är startskottet för allt spännande som är på gång.

Matilda

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Månadens mönster & framtidstro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s