Sommaren är här och så även Organic Summer KAL16!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sommaren har bra timing i år och är äntligen här på riktigt. Idag startar även sommarens härligaste knit-along Organic Summer KAL 2016! Om du inte har tjuvstartat precis som jag så är det dags att lägga upp de första maskorna och börja sticka. Bjud gärna in dina vänner till Facebook-gruppen, ju fler vi blir desto roligare! Missa inte heller #OrganicSummerKAL16 på Instagram.

Garnpaketen har verkligen gått åt snabbare än vad jag någonsin vågat hoppas på. Det känns fantastiskt roligt, men också lite tråkigt för er som inte hann klicka hem något. Jag kan redan nu avslöja att det kommer släppas fler paket, dock inte förrän i slutet av juni..! Det kanske blir lagom till någons semester? Eller så har någon annan maskat av och vill börja på sin andra sommar-sjal? Det får vi se då.

Jag vill ändå välkomna fler att delta i knit-along’en från början. Det går utmärkt att sticka i ett annat garn, exempelvis Cheeky Merino Joy. Det finns många färger att välja mellan och två härvor räcker gott till en Gerbera. Sjalen blir lite större, men fantastiskt mjuk och skön att svepa in sig i kyliga sommarkvällar. Jag funderar själv på att sticka min andra Gerbera i just det garnet, frågan är bara vilken färg jag ska välja..!

Under tiden stickar jag vidare på min grå Gerbera och ser fram emot att se era vackra sjalar dyka upp i mina flöden.

Matilda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Annonser

En reaktion på ”Sommaren är här och så även Organic Summer KAL16!

  1. Ping: Knitalong ‹ Kammebornia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s