Sommarsjal och semesterplaner

Min Gerbera-sjal blev färdig och fotad under den gångna helgen. Den blev himla fin, jag gillar hur den faller över axlarna. Linnea Ornstein har verkligen lyckats skapa ett mönster som både är roligt att sticka och ger ett fantastiskt resultat.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Första veckan av sommar-KAL’en har redan passerat. Det är otroligt vilket engagemang det varit i KAL-gruppen på Facebook! Det är så roligt att se er njuta av sol och stickning, kämpa er vidare trots motgångar och hjälpa varandra när det behövs. Det är fler än jag som redan lyckats färdigställa sina sjalar. Men det är ingen tävling och dessutom har jag beslutat att förlänga knit-along’en till och med den 14 augusti. Detta eftersom nya garnpaket släpps lördagen den 2 juli och levereras veckan därefter. Jag tycker man ska ha chansen att vinna även om man hoppar på lite senare!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knit-along’en pågår alltså under nästan hela sommaren. De flesta av er kommer säkert hinna med att ha semester under tiden. Det gäller lyckligtvis även mig. Jag, sambon och några vänner ska ut på en ”vi-tar-det-som-det-kommer-semester” i Europa. Det blir både roligt och spännande för mig som gillar kontroll och att detaljplanera det mesta. Vi reser redan i slutet av nästa vecka och är borta i två veckor.

När möjlighet och internetuppkoppling finns kommer jag kolla mailen, KAL-gruppen och Instagram. Men jag kommer också ta mig tid att koppla av så jag hoppas att ni har överseende med att svar kan dröja en aning! Designer Linnea Ornstein kommer vara fortsatt aktiv i KAL-gruppen och hjälpa till att besvara era frågor.

Matilda

Beställningar som sker innan den 15:e juni kl. 16.00 skickas innan semestern och har normal leveranstid! Beställningar efter denna tidpunkt skickas när jag är hemma igen och leverans beräknas till 8-12 juli (eventuellt några dagar tidigare).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s