Knappar på Kristinehamn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koftan Kristinehamn har fått knappar. Och jag är snart igång med verksamheten igen! Den senaste tiden har beställningar droppat in, paket har packats och skickats men mycket mer tid än så har jag inte hunnit lägga på Organic Knitters. Min frånvaro har som ni förstått berott på semester men därefter även två veckors heltidsjobb på annat håll. Nu är jag laddad inför hösten ska ni veta! Jag ska bara fylla 30 först, och sticka klart några fler koftor… sen ska ni få se!

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s