Organic Knitters hyllar sjaldrottningen med en rabattkod!

Melanie Berg släppte mönstret Eifelgold häromdagen, jag älskar den! Sjalen är stickad i Cheeky Merino Joy och färgerna är Cornish Slate och Sunflower. Melanie har tidigare designat tre mönster i garn från Rosy Green Wool, varav den första Drachenfels har över 3000 projekt på Ravelry. Det tycker jag är helt galet!

Nu har Melanie dragit igång en RosyGreenKAL på Ravelry där man kan sticka  sticka vilket som helst av hennes fyra RosyGreen-mönster. All information om knit-along’en hittar ni via länken. Melanies mönster är på engelska, om det gör dig osäker finns det hjälp att få i OrganicKnittersKAL-group på Facebook.

Ni har säkert förstått att jag är otroligt imponerad av Melanie, eller Mairlynd, som hon kallar sig i sociala medier. Därför har jag bestämt mig för att hylla sjaldrottningen med en rabattkod. Uppge koden mairlynd i kassan för 10% rabatt när du köper ett garnpaket till någon av hennes sjalar. Här finns alla fyra att välja mellan. Du kan antingen en färdig färgkombination eller ”eget val” och istället uppge vilka färger du vill ha i kassan, smart va? Erbjudandet gäller hela helgen, det vill säga till och med söndag 7 augusti.

Jag har tidigare stickat Rheinlust, men om några av er hakar på så kanske jag lägger upp till en Eifelgold jag också 😉 Att jag kämpar emot beror bara på att jag har ett annat (hemligt) projekt på stickorna som dessutom har en deadline.

Lycka till och glöm inte visa upp ditt projekt på Instagram med hashtaggen #organicknitters eller i gruppen på fejjan!

Matilda

 

 

Annonser

En reaktion på ”Organic Knitters hyllar sjaldrottningen med en rabattkod!

  1. Hej. Jag har påbörjat en Rheinlust, så härligt mönster. Kul att sticka och resultatet ser så fint ut.
    Har en fundering, vet inte om du har något bra svar dock.. Jag tycker den blir lite stor, har du nåt tips på vart jag kan minska? kan man hoppa över en repetition av diagram b? Eller finns det något annat smart sett att få den mindre?

    Tack på förhand. /Lina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s