Garn-bloppis på Instagram på söndag

Jag går runt och funderar på hur jag ska få plats med allt garn som jag behöver beställa nu inför hösten. Garnlagret förvaras nämligen i min och sambons 3:a på 75 kvm. I nästan varje skåp man öppnar trillar stora påsar med garn ut. Helt fantastiskt! Men också lite opraktiskt, särskilt när jag behöver fylla på med ännu mer.

Igår bestämde jag mig därför för att försöka bli av med lite udda härvor som blivit över trots att de egentligen utgått ur sortimentet sedan tidigare. Åtminstone ett litet skåp vore skönt om jag kunde frigöra. Nu på söndag 14/8 efter kl. 14 blir det garn-bloppis på Instagram. Först till kvarn får köpa! Det blir handfärgat från Moeke Yarns och handspunnet från Iloyarn. Det blir också några paket med Heb/Manx Merino Fine i lagom mängd till en sjal. Härvorna längst upp till vänster är Cheeky Merino i färgen Red Squirrel. En av mina favoritfärger som tyvärr togs bort ur sortimentet redan några månader efter jag börjat sälja garnet. Det finns även tre härvor Big Merino Hug i samma färg.

Priserna kommer landa på ca 15-30% lägre än ordinarie pris, frakten är inkluderad. En bra chans att fynda unikt garn till helt okej pris med andra ord.

Följ mitt Instagram-konto @organicknitters om du inte redan gör det, och glöm inte att kika in kl 14 på söndag för att inte missa spektaklet.

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s