Något grönt att växa i – Pärlhyacint Cardigan

Pärlhyacint-4

Igår spenderade jag dagen med charmören på bilderna och hans mamma. Jag blev bjuden på god lunch och kaffe med kaka. Molntäcket på himlen sprack upp strax innan lunchen. Efteråt kunde vi sitta ute i trädgården på en filt och leka med klossar. Konstigt nog behövs det ibland en bra anledning för att ta sig tid att umgås. Den här gången var anledningen att fota Pärlhyacint som jag stickat åt lillkillen. Han hade fått tillåtelse av föräldrarna att ställa upp som fotomodell då jag ville ha lite bilder att använda på hemsidan och i marknadsföringssyfte. Dessvärre visade det sig att koftan var för stor (jag som i flera veckor oroat mig för att den skulle vara för liten). Vi löste problemet med ett par klädnypor – du kan se dem sticka fram på de två översta bilderna!

Sista bilden ovan är tagen precis efter en gäspning. Det tar på krafterna att öva sig på att gå, trä klossar på en pinne och att vara allmänt bedårande.

Jag började sticka min gröna Pärlhyacint tidigt i våras men sydde i knapparna först igår och idag lade jag upp projektet på Ravelry. Andra projekt har kommit emellan som de så ofta gör. Just nu har jag en känsla av att allt möjligt kommer emellan allt annat. Jag har inte riktigt återfått rutinerna efter sommaren. Förra helgen avslutades Organic Summer KAL16 och fyra vinnare utsågs! Linnea släppte samtidigt ett nytt mönster som säkert kommer synas i ett blogginlägg framöver. Dessutom bloppade jag iväg en del överblivet garn på Instagram, några lyckligt lottade fick chansen till fina fynd. Så, nu är det dags att sätta fart med höstens alla planer och projekt! Fler samarbeten och nya mönster utlovas.

Matilda

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s