Den 12 september startar MY Make-Along

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ioana på Moeke Yarns har dragit igång en make-along som startar 12 september och pågår hela hösten! Jag är en av många sponsorer och mina små gåvor syns på de två mindre bilderna ovan. Det finns flera roliga kategorier att delta i om man vill vara med att tävla om priserna. Gemensamt för alla är att man ska använda Moeke Yarns.

Jag kommer skriva mer om detta event när det närmar sig starten. Om du inte kan vänta så finns mer information här. Hashtag för eventet är #mymakealong2016!

Än så länge väntar vi på garnet. Ioana har nästintill brutit ihop för att hon blivit tvungen att låta oss vänta. Efter några missöden har jag nu fått beskedet att Elena Natural och Elena Grey och liiite Herigate kommer i början av september – det vill säga innan make-along’en startar. Transylvanian Merino och Elena Brown dröjer ungefär till slutet av september. Det roliga är att jag har lite grann av Heritage och Trans Merino Coral Variegated (utgående) kvar i gömmorna. Pass på, jag har en känlsa av att det kommer vara stor efterfrågan på Moeke Yarns och tillgången är begränsad.

Jag avslutar med en bild på Junko Okamoto’s nya mönster Pam som stickas i Heritage och Transylvanian Merino, den som väntar på något gott…

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s