Mormors astrar och små projekt

pannband-astrar3

Den senaste tiden har jag ägnat mig åt flera stora projekt. Däribland ett som jag ännu inte visat, så det kanske verkar som att jag inte stickar alls. I själva verket stickar jag för brinnande livet!

Men idag behövde jag en paus från det stora och ville börja på något smått. Eftersom jag frös om öronen när jag cyklade till jobbet redan för ett par veckor sedan lade jag upp till ett pannband och har redan stickat nästan halva! Det är så välbehövligt med små projekt och snabba resultat ibland. Jag har använt ett svart pannband i den här modellen de senaste säkert fem vintrarna. Det börjar dock bli slitet och dessutom är det stickat i ett raggsocksgarn, sådär skönt!

Nu stickar jag i Big Merino Hug och färgen heter Coffee Bean. Mjukare om öronen blir det knappast. Mönstret har jag i huvudet men jag lägger nog upp en instruktion här på bloggen längre fram!

Astrarna från mormors trädgård står sig fina inomhus i nästan två veckor. Mormors tips är därför att alltid så lite astrar så att det finns att ta in på sensommaren. Det ska jag försöka lägga på minnet tills jag får en trädgård.

Har du något litet och snabbt projekt på stickorna just nu?

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s