Lyxiga morgonrutiner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På fredagar arbetar jag hemifrån med Organic Knitters. Mina fredagsmorgnar har börjat få den allra bästa sortens rutiner. Dagen börjar med en kopp kaffe medan jag kollar mailen, Facebook och Instagram. Därefter har jag två viktiga uppdrag. Det första är att lämna in gårdagens ordrar på posten. Och det andra är att hämta grönsakskassen med närodlade grönsaker från svärföräldrarnas KRAV-gård. De samarbetar med ett café här i stan och levererar kassar till sina prenumeranter varje torsdagseftermiddag såhär års.

Uppdragen utförs samtidigt som jag njuter av fördelarna med att bo i en liten stad vid sjön. Jag tar med min vän Vidar, påsen med paket och idag även min kamera och beger mig ut på en långpromenad. Vanligtvis tar den knappt en timma men idag tog jag ut svängarna lite grann och fotade dessutom en hel del under promenaden. Två timmar senare sitter jag nu framför datorn med dagens andra kopp kaffe och en knäckemacka. Jag tänker att jag unnar mig en lugn start på dagen då jag kommer få mycket arbete gjort i helgen.

På vår promenad passerar vi ekarna, havrefältet, fårhagen, sjön, hamnen och gamla stans gränder (postkontoret, hyreshusen och stans mindre charmiga torg väljer jag naturligtvis att inte berätta om). Här kommer en kavalkad med bilder av det vackra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Önskar er en trevlig helg!

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s