Idag startar #MYmakealong2016

elena2ply_grey

Jag är så taggad för det här eventet. En knit-crochet-DIY-along tillägnad den rumänska ullen från Moeke Yarns. Detta är mycket mer än en vanlig knit-along. Priser från fantastiska sponsorer (däribland jag själv) kommer delas ut till vinnarna i ett antal kategorier. Några av de roligaste kategorierna tycker jag är ”Best Styled FO”, ”Pets and wool”,”The dyer” och ”The compulsive knitter”. Men min absoluta favorit är kanske oktober-eventet #wipsandblooms där ditt wip (work-in-progress) tillsammans med vackra blommor ger chansen att vinna ett specialpris. Jag älskar ju att fota blommor och stickat tillsammans. Mer info om fler kategorier samt priser hittar du här.

Nedan syns några mönster som ingår i make-along’en och redan nu går att köpa via Ravelry, klicka på bilden för att komma till mönstrets Ravelry-sida. Om du väljer något av mönstren som ingår i make-along’en har du chansen att vinna i flera kategorier, men det finns också en ”Anything goes”-kategori där du får sticka efter precis vilket mönster du vill 🙂

journey-sweater

Journey Sweater av Alina Schneider

pam

”Pam” av Junko Okamoto

sprout-dress-junko-okamoto

”Sprout dress” av Junko Okamoto (release 17 september)

elena-half-hap

”Elena Half hap” av Susanne Visch

 

Fler mönster är under konstruktion i detta nu, bland annat ska jag hjälpa Junko Okamoto att teststicka koftan Andy. Det får bli mitt sätt att delta i make-along’en.

Vad får du för idéer och planer? Gå med i MY Make Along på Facebook och följ @moekeyarns på Instagram så missar du ingenting! Garn kan du köpa via Organic Knitters, en del finns i webbutiken just nu, påfyllning kommer mot slutet av september!

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s