Karins koftor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Titta så fin den är min Kristinehamn Cardigan. Karin Weststrand har designat den. Jag har varit fäst vid Karins design ända sedan hon släppte mönstret till just Kristinehamn. För några månader sedan tog jag mod till mig och frågade om hon ville samarbeta kring ett mönster. Och Karin svarade ja! Ni som följer @theknittingalmanac på Instagram kanske har fått nys om att hon just nu är i färd med att sticka en röd kofta i Big Merino Hug?!

Jag stickade min Kristinehamn på stickor 4 mm i Big Merino Hug och färgen Sunflower. Jag tycker att garnet passar utmärkt till det här mönstret trots att jag fick gå ner i stickstorlek för att få rätt stickfasthet. Jag valde även att börja med ett mindre antal maskor och skippa intagningen för midjan. Därmed fick jag en midjekort kofta som passar lika bra till höga jeans som till klänning. Mönstret finns att köpa via Ravelry.

Och nu en liten tjuvkik på den kommande designen. Koftan kommer jag att ha med mig till Syfestivalen i slutet av oktober där möjligheten att förbeställa garnpaket kommer finnas. Ett par veckor därefter släppts mönster och garnpaket i webbutiken.

roda-koftan3

Förresten, jag hoppas att vi ses på Syfestivalen. Det är första gången jag är med vid något sådant stort event, det ska bli så roligt!

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s