Låt mig presentera Cheeky Mittens KAL och tre nya mönster!

Vinterland, Snöfall och Iskristall är namnen på vantarna i min nya mini-kollektion Cheeky Mittens Collection. Nu finns de att köpa både på Ravelry och i webbutiken. På Ravelry ändras priset automatiskt till 85 kr för hela kollektionen när du lägger alla tre mönstren i varukorgen. Du kan även beställa garnpaket med alla mönster samt garn.

Nedan finns info om knit-along’en som pågår 1 jan-28 feb då vi stickar vantarna tillsammans!

KNIT-ALONG: #CheekyMittensKAL

Tre sprillans nya vantmönster utan tillhörande knit-along, det går ju inte för sig. Så nu kör vi vant-KAL hela januari och februari! Vilka hänger på? Stränga regler är inte min grej så som vanligt är det fritt fram för egna tolkningar eller andra garner, det gemensamma blir att vi stickar något eller alla mönster från Cheeky Mittens Collection.

Priser blir det också såklart och den här gången har jag hittat på två olika priskategorier:

  1. Vackraste och mest inspirerande bilden på temat vinter. För att vinna i denna kategori är det tillåtet att sticka i vilket garn som helst. Ett mönster är tillräckligt och både bilder av färdiga och pågående projekt har chans att vinna. Här är det bildspråket och vintertemat som är det viktiga. Fyra favoritbilder nomineras av mig och med hjälp av ♡ på Instagram och Facebook röstas den slutliga vinnaren fram.
  2. Allt eller inget! I denna kategori vinner någon av er som stickar alla tre mönster i kollektionen i garnet Cheeky Merino Joy. Dela en bild på alla tre vantarna tillsammans – observera att utrymme för fusk finns, det räcker med en vante av varje sort 😉
  3. Ravelry-projekt (ny kategori). Ladda upp ditt projekt på Ravelry med bilder och skriv några rader om vad du tyckte bäst om med projektet. Håll tummarna och vänta på att vinnaren annonseras efter den 28:e februari!

Deltar i KAL’en gör du på Instagram med hjälp av hashtagen #CheekyMittensKAL, eller på Facebook i gruppen Organic Knitters KAL-group. Det spelar ingen roll om du delar dina bilder på Facebook eller Instagram och du ökar inte dina chanser att vinna genom att dela på båda ställena. Jag är utser/nominerar själv vinnare i samtliga kategorier.

Officiellt pågår KAL’en 1 januari – 28 februari men tjuvstart i mellandagarna är totalt tillåtet!

God Jul och gott nytt år önskar jag er härmed, men vi ses såklart på Instagram och Facebook 🙂

Matilda

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s