Dalmatian is the new black

dalmatian-speckles-dandelion-yarns

Kan vi inte bara enas om att sticka allt i fläckigt? Svart och vitt. Jag har varit tokig i Dalmatiner sedan jag fick första leveransen från Dandelion Yarns i slutet av augusti. Än har det inte gått så långt att jag skaffat en ny hundkompis åt Vidar. You’ll never know.

Det här är ett nytt försök att komma igång med bloggandet. Lite mer personligt. Om mitt skapande och mitt företagande. Jag har så mycket tankar som snurrar och så mycket jag vill dela med mig av. Hittills har jag inte haft ro att sitta och skriva, det är mycket på gång med Organic Knitters och mina nya webbkurser. Egentligen har jag velat skriva om hur glad jag är för samarbetet med Anna på Dandelion Yarns, hur lycklig jag är över alla fina kommentarer från kunder och följare och vad roligt jag tycker att det är att skapa egna mönster. Jag ska skriva om det snart.

Vad vill ni läsa om? Vad är ni nyfikna på?

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s